الإمام المهديّ ناصر محمّد اليمانيّ
25 - رمضان - 1442 هـ
07 - 05 - 2021 مـ
۱۷- اردیبهشت -۱۴۰۰ه.ش.
11:00 صبح
(حسب التقويم الرسمي لأمّ القرى)
ـــــــــــــــــــــ
فتوا برای انصار در مورد استغفار برای تمام بندگانی که از کوتاهیهایی که در امر پروردگار خود کردهاند، پشیمان و متحسر هستند
و علیکم السلام و رحمت و برکات و نعیم رضوان خداوند بر شما، بانوی انصاری سؤال کرده است: آیا برای برادرش که میداند در گمراهی آشکار بوده و بر اثر بیماری کرونا فوت شده، دعا بکند؟
اما من امام مهدی ناصر محمد یمانی هر روز در قنوت نماز وسطی که نماز فجر است، دعا کرده و به درگاه پروردگارم تضرع کرده و از خدا به حق «لا اله الا هو» و به حق رحمتی که بر خود واجب نموده و به حق بزرگی نعیم رضوانش درخواست میکنم تمام بندگانش را که به دلیل کوتاهیهایی که در نزد پروردگار کردهاند، نادم و پشیمان هستند، مورد مغفرت خود قرار دهد و بهخاطر این بندهاش، با وحی تفهیمی با آنان سخن گفته و به آنان الهام نماید تا از او به حق رحمتی که بر خود واجب کرده، درخواست [بخشش] کنند، چون آنها اصراری بر کفر خود ندارند و این از روی رحمت من بر آنان نیست، اما من از کسانی هستم که به حق شهادت میدهند خداوند بیش از این بندهاش، نسبت به آنان رحم دارد و وعده او حق است و او ارحم الراحمین است.
وسلام على المرسلين والحمد لله رب العالمين.
ولی کسانی که به کفرِ خود و ستیزهجویی با اولیای خداوند و باز داشتن مردم از دعوت جهانی [برای رو کردن] به راه حقِّ پروردگارشان اصرار دارند، اگر قبل از مرگ توبه نکنند، حتماً نتیجه اعمال خود را با عذاب شدن در آتش خواهند دید و این عذاب تا زمانی که خداوند اراده نماید، ادامه خواهد داشت و دلیل آن ستیزه وعناد آنان با دعوتگرانی است که مردم را با بصیرتی که از نزد پروردگار آمدهاست، به سوی خداوند دعوت میکنند و همچنین به دلیل این است که مردم را از تصدیق و پیروی از دعوتگر حق الهی بازمیدارند و راه خداوند را کژ و نادرست مینمایانند و از کسانی حمایت میکنند که مردم را از پیروی از کتاب خداوند قرآن عظیم باز میدارند.
آنان دشمنان خدا در میان بندگانش هستند، چون نه تنها به کفر خود بسنده نمیکنند، بلکه مانع استجابت دعوت حق پروردگار توسط مردم شده و با آنان جنگیده و آزارشان داده و آنان را در زندان، حبس میکنند. آنان نه به دعوت حق پروردگارشان ایمان میآورند و نه برای بندگان صالح خداوند حق آزادی عبادت قائل هستند و اجازه نمیدهند تا بندگان صالح خدا به حال خود باشند و پروردگارشان را عبادت کنند. آنان مجرم و دشمن خداوند هستند، چگونه خداوند از مجرمانی که مردم را از راه خدا باز میدارند، انتقام نگیرد و وعده او حق است و او عزیز و حکیم است.
چون جنگیدن با دعوت حق پروردگار، جنگ و محاربه با خداوند است. اینان بیش از همه در برابر خداوند الرحمن سرکشی میکنند و در دنیا و آخرت و در روزی که شاهدان به پا میخیزند، برای عذاب سزاوارتر هستند و خداوند ظلم و ستمی بر بندگانش نمیخواهد.
وسلامٌ على المُرسلين والحمدُ لله ربّ العالمين..
أخوكم خليفةُ الله وعبده المهديّ ناصر محمد اليماني
https://nasser-alyamani.org/showthread.p...ht=#post348311