الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ
10 - ربيع الآخر - 1431 هـ
26 - 03 - 2010 مـ
۶ – فروردین – ۱۳۸۹ ه.ش.
02:23 صبح
(بحسب التَّقويم الرَّسمي لأم القُرى)

[لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان]
https://nasser-alyamani.org/showthread.php?p=1319
ــــــــــــــــــ

و گرامی‌ترین مردم، مسلمانان‌اند؛ و گرامی‌ترین مسلمانان، مؤمنان‌اند؛ و گرامی‌ترین مؤمنان، متقیان هستند...
اقتباس المشاركة :
نقل قول از دیدگاه یکی از اعضا:
بسم الله الرحمن الرحیم
حمد و سپاس خداوندی را که پروردگار عالمیان است. خداوند سبحان را ستایش می‌کنم، ستایشی شایسته جلالش و عظمت فرمانروایی‌اش.
و درود و سلام بر کسی که قرآن بر او نازل شد و آن را به‌درستی و با تمام توان به پا داشت و به حق عمل کرد. (صلی‌الله‌علیه‌وآله)...
درود و سلام بر خلیفه خدا، ناصر جد او محمد، امام ناصر محمد الیمانی، که خداوند ما را با مبعوث شدنش در زمان ما با بیان قرآن، مفتخر کرد و همچنان قلمش زیباترین بیانات را می‌نگارد، خداوند از طرف ما او را جزای خیر دهد...
سلام بر دوستان خدا، انصار و همه صالحان تا روز قیامت...
امروزه به دلیل پیشرفت ابزارهای علمی و ارتباطی، که دسترسی به اطلاعات و کشفیات را آسان ساخته است، عالم همه آنچه را که در زمین رخ می‌دهد، می‌شنود و می‌بیند چرا که گردش و دسترسی به حجم زیادی از اطلاعات و اکتشافات برای هر کسی که به دنبال آن باشد، آسان و میسر شده است. اما جهان همچنان با بحران‌های پی‌درپی روبروست و این همه به خاطر دوری از خدا و سیره الهی است...
آیا وقت آن نرسیده است که انسان دوباره در همه چیزهایی که وجود دارد تأمل و بازنگری کند؟ او هر چیز را آزمایش کرده است اما در یافتن راه‌حل برای همه این بحران‌ها موفق نبوده است. و اکنون واضح شده که تمام علوم در ظرفی مشترک جمع می‌شوند که آن، معرفت حقیقی به خداست. و بسیاری از مردم، پس از آنکه به کمال و دقت خدا در خلق موجودات یقین پیدا کردند، خالق را انکار کرده و او را نپذیرفتند بسیاری پس از آنکه به کمال قدرت خداوند در خلقت پی بردند، خداوند را انکار کردند و کفر ورزیدند...
جامعه مانند درختی بیمار است که در خاکی سمی و محیطی تاریک قرار گرفته و بیش از همه نیازمند کسی است که آن را به جایی صالح و نزدیک به نور منتقل کند.
زلزله‌ها پیام‌هایی هستند برای هشدار مردم درمورد توان الهی برای نابودی هر که با شریعت خدا مخالفت کند، همانگونه که بر امت‌های پیشین که از فرمان خدا و رسولانش سرپیچی کردند، عذاب فرستاد.
و از رحمت و فضل خدا بر بندگان این است که خلیفه‌شان، مهدی، را که از آل محمد (صلی‌الله‌علیه‌وآله) و در انتظارش بودند، فرستاد. جانشینی بهتر از پیشینیان که با مبعوث شدنش تلاش می‌کند تعادل را به تمام جوانب زندگی بازگرداند، با بازگشت صحیح به روش الهی و شریعتی که خداوند عالم، دانا و حکیم، که بهترین آگاهی را نسبت به مخلوقات دارد، برای ما وضع کرده است. دین اسلام به همبستگی و ارتباط میان مسلمانان تأکید دارد تا مانند یک بدن واحد باشند که یکدیگر را یاری می‌کند، و فضائل اخلاقی و اصلاح نفس و همه ارزش‌های والا
خلیفه‌ی او مهدی، که خداوند او را هدایت کرد و با علم کتاب و سنت راستین رسولش او را مجهز و تقویت نمود، و با این علم سلطانی آشکار به او داده شده که با آن هر عالمی را در میز «گفت‌وگوی جهانی مهدی منتظر» در « منتديات البشرى الإسلاميه» به چالش می‌کشد.
همانا خلیفه‌ی خداوند رحمان، بنده‌ای است بی‌مانند در دانش، دانا و بصیر به کتاب پروردگارش؛ خدایش به برترین خصلت‌ها مشرف ساخته است. نور محبت الهی بر دل او تابیده، و با بیان حق و روشن‌گر از ذکر الهی، بر نور ما می‌افزاید.
مایه‌ی فخر و شرف ماست که خداوند در این عصر، بنده‌ای را از جانب خود برانگیخت تا یاور دین او و پیامبر عظیم‌الشأنش محمد مصطفی صلی‌الله علیه و آله باشد؛ تا در برابر بازیگری اهل باطل و افترای شیاطین، که سخنانی ناروا و ناسزاوار به ساحت قدس الهی و پیامبر محبوبش نسبت می‌دهند، به پا خیزد. و چنین است که خلیفه‌ی خدا باید ناصر و پشتیبان حق باشد.
و خداوند، خلیفه‌اش را امام ناصر محمد یمانی را برانگیخت که یاور رسول الله محمد صلی‌الله علیه و آله است. او نمی‌خواهد شما کورکورانه‌ پیرو کسانی باشید که در گمراهی آشکارند و بی‌آنکه بدانید پایان این راه کجاست، بدون تفکر در پی آنان گانمبردارید. بلکه می‌خواهد شما اهل تدبر و تعقل در آیات الهی باشید، تا در مسیر مستقیم هدایت گام نهید و در نتیجه، خود، پیشروان و شریفان امت شوید؛ آنان که جهان را از تاریکی به سوی نور بیرون می‌برند.
ای بندگان خدا! یاورِ [ناصر] رسولتان را یاری کنید. و پروردگارتان را در برابر دشمن‌تان، شیطان سرکش، یاری کنید؛ آنکه بر افکار بسیاری از شما چیره شده، برایشان نیرنگ می‌افکند و فتنه می‌انگیزد تا به جای خدا، او را بپرستند. او همان دروغگو و دجال است که از زمان اعلان شورش علیه خالق خود و نافرمانی از او، در زمین فساد و تباهی گسترانیده است. و اگر می‌دانستید که خداوند چقدر در برابر سرکشی و نافرمانی بندگانش صبور است و چقدر دوستدار بازگشت و توبه آنان است، بی‌درنگ همراه با ناصر، برای یاری پروردگارتان شتاب می‌کردید

پس آگاه باشید که نبرد سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده میان خیر و شر، به زودی در خواهد گرفت؛ نبردی به رهبری امام ناصر محمد الیمانی و یاران و وزرایش، (رسول خدا عیسی علیه‌السلام و سه پیامبر اصحاب کهف) و انصارش و مسلمانان، در برابر ابلیس و ذریه‌ی او یعنی یأجوج و مأجوج و همراهانشان.
ما از معلم‌مان، امام، آموخته‌ایم که خداوند بر بندگانی که به دلیل نافرمانی عذاب می‌شوند، تأسف می‌خورد، همان‌گونه که فرمود:
« يَا حَسْرَةً عَلَى الْعِبَادِ ۚ مَا يَأْتِيهِم مِّن رَّسُولٍ إِلَّا كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِئُونَ»
بندگان خدا، از شیطان‌ها پیروی نکنید که عذاب می‌شوید و بر تأسف پروردگارتان می‌افزایید...
خداوند شما را آفریده تا بندگان و دوستانش باشید، برادرانی که در خدا محبت دارند، اما شیطان شما را به دشمنی و کینه و گرفتن شریک برای خدا و باور به وجود شفاعت‌کننده در پیشگاه او فرا می‌خواند. شما را به شرک و غلو در مورد رسولان دعوت می‌کند تا به‌جای خدا آن‌ها را بپرستید. او باعث شده شما گمان ‌کنید محمد (صلی‌الله‌علیه‌وسلم) شفیع شما نزد خداست. اما اگر او میان شما بود، این افتراها را رد می‌کرد. چگونه بنده‌ای را مهربان‌تر از خالقی می‌دانید که ارحم الراحمین است؟ چطور رحمت خالق را با رحمت یک مخلوق یکی می‌کنید؟
والله اگر عظمت رحمت خداوند ارحم الراحمین را می‌دانستید، دل‌های شما به خداوند چنگ می‌زد و می‌دیدید که خداوند آن را پر از محبت خود کرده است...
رحمت مخلوقات به یکدیگر در دنیا تنها بخش کوچکی از رحمت وسیع خداست که بر خود واجب کرده است...
و مثال‌هایی که بر رحمت خداوند در میان بندگانش دلالت دارد بسیارند؛ یکی از مثال‌هایی که برایتان ذکر می‌کنم این است: داشتم مادربزرگم را تماشا می‌کردم که در اواخر عمرش (خدا رحمتش کند) درحالی‌‌که از یک صندلی کوتاه کمک می‌گرفت با سختی و مشقت روی زمین درحال راه رفتن بود. نگاه کردم تا ببینم چه می‌خواهد بکند، دیدم پتو را روی پسرش که پدرم و فرزند بزرگترش بود و کنار او خوابیده بود، کشید تا او را بپوشاند. (خدا هر دویشان را رحمت کند).سبحان الله! چه‌تان شده که نسبت به رحمت ارحم الراحمین چنین قضاوتی دارید، آیا عقل می‌پذیرد که بنده‌ای از خدا، مهربان‌تر باشد، آن خدایی که خودش در پیشگاه خودش برای گناه‌کاران شفاعت می‌کند؟؟
دوستان من در راه خدا، خدا را دوست بدارید، به‌سوی او بازگردید و توبه کنید تا او نیز توبه شما را بپذیرد، او توبه‌کننده و مهربان است...
شما شیرینی محبت خدا نسبت به خودتان را خواهید یافت که شما را به محبت نسبت به یکدیگر دعوت می‌کند. بلکه شما به خاطر محبت به خدا، دیگران را بر خود ترجیح خواهید داد. چقدر از ما حاضر شده‌ایم از چیزهایی که دوست داریم برای خوشحالی برادران دینی خود صرف‌نظر کنیم و و شادی‌شان از دیدن خوشحالی آنها بیشتر از دوست داشتن آن چیزها بوده است...
دوستان عزیزم، آیا ذهن‌های شما از فهم آنچه امام ناصر محمد در بیان حق قرآن می‌گوید ناتوان است؟ والله، او، شما را با بینش و بصیرتی که از نزد خداوند آمده است،‌به سوی خداوندی که بزرگ‌ترین نعمت (نعیم اعظم) است دعوت می‌کند، به چیزی بالاتر از «جنات نعیم» و حورالعین دعوت می‌کند: «نعیم رضوان خدا».
او، از شما دعوت می‌کند که بندگان خدا باشید، در رقابت و تلاش برای کسب محبت و نزدیکی او، تا هدفی عظیم برای او و ما محقق گردد؛ هدفی والا و بی‌بدیل که همان «رضایت خدا در ذات خود» است و دیگر بر بندگانش حسرت نخورد و آن‌ها را وارد بهشت خود نماید، مگر شیاطین جن و انس؛ زیرا هدف از آفرینش بندگان تحقق یافته است:
« وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ.»
و این است حقیقت هدف خلقت بندگان:
« وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ.»
دوستان، اگر در بیانات امام ناصر محمد الیمانی تدبر و تأمل کنید، درخواهید یافت که سخنانش حقیقتاً بیانی است از کلام خداوند که برتر از هر سخن دیگری است. با درک این حقیقت، انگیزه‌ای قوی در درون‌تان برمی‌خیزد که شما را به یاری امام‌تان، ناصر محمد الیمانی، وامی‌دارد تا عدالت و صلح را در زمین برپا کنید، پس از آنکه زمین از ظلم و جور پر شده است.
صحابه رسول الله ـ‌درود و صلوات بر او و خاندان پاکش‌ـ نمونه‌ای روشن و الگویی نیکو برای شما هستند که چگونه با اخلاص گرد او جمع شدند و تنها برای رضای خدا و نصرت دین او در یاری‌اش کوشیدند،.
خداوند شما را موفق بدارد و گام‌هایتان را در راه خیر، برای خودتان و امت‌تان، استوار سازد
پایان نقل قول.
انتهى الاقتباس

بسم‌الله الرحمن الرحیم، و درود بر رسولان خدا، والحمدُ لله ربِّ العالمين
و اما شما، ای ام‌البشرى، سلام و رحمت خداوند بر شما باد، و نیز بر همه‌ی انصار پیشگام برگزیده در عصر گفت‌وگو پیش از ظهور، آنان‌که به بیان حقّ از ذکر ایمان آوردند و به پشتیبانی از من همّت گماشتند. خداوند آنان را در امر من شریک گردانید. اما در میان ایشان، جایگاه کسانی که به یقین دست یافتند، در پیشگاه پروردگارشان، بس والا و عظیم است.
و ای گروه انصار، به خدا سوگند اگر بیم آن نداشتم که شما دچار فتنه و غرور شوید و مژده‌ی الهی بر شما سنگین آید، مقام والای یاران مهدی منتظر را در میان امّت‌ها، در آن روز که مردم برای حساب در پیشگاه رب العالمین برمی‌خیزند، برایتان بازگو می‌کردم. و این مقام بلند بدان سبب است که برترین عبادت‌ها و والاترین مراتب بندگی، همان عبادت خالصانه‌ای است که آنان برای پروردگار خود انجام داده‌اند.
گرامی‌ترین مردم، مسلمانان‌اند، و گرامی‌ترین مسلمانان، مؤمنان‌اند؛ و گرامی‌ترین مؤمنان، پرهیزکاران‌اند؛ و گرامی‌ترین پرهیزکاران، صالحان‌اند؛ و گرامی‌ترین صالحان، مقربان درگاه الهی‌اند؛ و گرامی‌ترین مقربان، ربانیان‌اند؛ و گرامی‌ترین ربانیان کسانی‌ هستند که خدا آنان را دوست می‌دارد و آنان نیز خدا را دوست می‌دارند؛ آنان یاران محبوب پروردگار عالمیان‌‌اند. آنان، بهشت پروردگارشان را بر خود حرام کرده‌اند و سپس به عنوان مهمانانی گرامی و مکرم در درگاه الرحمن گرد آورده می‌شوند. خداوند به آنان می‌فرماید: «پروردگارتان در کتاب محکمش به بندگان صالحش وعده داده است که ایشان را خشنود سازد، پس چرا نعمت جنت پروردگارتان را رد کردید؟» و امامشان پاسخ می‌دهد: «بلکه ما نعمت بزرگ‌تر از آن را، نعیم اعظم را می‌طلبیم، و وعده‌‌ی تو حق است و تو ارحم الراحمینی». سپس پروردگارشان به آنان می‌فرماید: «راست گفتید، و به همین سبب شما را آفریدم».
آنان کسانی‌اند که انبیا و شهیدان در روز قیامت، بر جایگاه ارجمند و مقام قربشان در پیشگاه پروردگار، غبطه می‌خورند؛ امّا بیشترِ شما حقیقت را نمی‌دانید، چرا که در حق انبیا مبالغه کردید و مقام وسیله را تنها برای ایشان پنداشتید، بی‌آن‌که آن را برای بندگان شایسته‌ی خدا نیز ممکن بدانید. برای همین است که بیشترِ شما به خدا ایمان نمی‌آورید، مگر آن‌که دچار شرک می‌شوید. هرچند اگر می‌اندیشیدید محمد رسول الله - صلّى الله عليه وآله وسلّم به‌راستی شما را آگاه کرده است، ایشان که سلام و صلوات بر او باد، فرمودند:
[إن لله عبادًا ليسوا بأنبياء ولا شهداء يغبطهم النَّبيون والشهداء يوم القيامة بقربهم ومجلسهم من ربهم]
[خداوند بندگانی دارد که نه از انبیا هستند و نه از شهدا، انبیا و شهیدان روز قیامت به سبب قرب و جایگاه آنان نزد پروردگارشان به آنان غبطه می‌خورند].
صدق عليه الصَّلاة والسَّلام.
و من با اتکاء بر آیات محکم و استوار قرآن، که از جانب خداوند نازل شده است، قادر هستم جایگاه و درجات آنان در پیشگاه پروردگارشان را ثابت کنم و شایسته آنم که با حق، زبان‌ها را به سکوت وادارم.

ای انصاری که به مرتبه یقین رسیده‌اید، خداوند را برتر از هر چیز دیگر دانسته و دوست بدارید و در راه محبت به او، تقرب به درگاهش و دست‌یابی به نعیم رضوان نفسش، با یکدیگر به رقابت برخیزید. گمان مبرید که مقام قرب الهی، تنها به انبیا و مهدی منتظر اختصاص دارد که در این صورت، خداوند اعمال شما را بی‌ثمر خواهد ساخت.
خداوند قلب‌‌های شما را از شرک به طور کامل پاک کرده است، ای کسانی که قلب‌هایتان به‌خاطر محبت خدا درکنار هم قرار گرفته است در حالی‌که هرگز یکدیگر را از پیش نمی‌شناختید، چرا که از سرزمین‌های گوناگونِ عالم هستید. و به زودی خداوند شما را در کنار امام مهدی گرد هم می‌آورد، تا از گوشه‌گوشه‌ی این جهان‌ها گرد هم آیید، ای کسانی که به دعوت برای تحقق نعیم اعظم پاسخ دادید، نعیم رضوان خداوند بر بندگانش، نعیمی بزرگ‌تر از بهشت الهی و شما به همین دلیل آفریده شده‌اید، پس ثابت قدم باشید و استواری کنید.
به خداوندی که خدایی جز او نیست قسم! تمام اهل آسمان و زمین قادر نیستند، کسی را که حقیقت اسم اعظم الهی را دریافته است، به فتنه بیندازند و گمراهش کنند. زیرا او با علم یقین دانسته است که حقیقت نام اعظم خداوند، صفت رضوان ذات پروردگارشان نسبت به بندگان است و می‌داند بی‌هیچ شک‌وتردیدی، رضوان خداوند در نفسش، واقعاً نعیمی است که از بهشت خداوند بسیار بزرگ‌تر است. زیرا آنان در همین دنیا به این حقیقت آگاه شدند؛ کسانی که پروردگارشان را به سزاوارترین مقام و آن گونه که شایسته اوست، شناختند و جایگاهش را به حق ارج نهادند.
و به خداوند بزرگ، پروردگار آسمان‌ها و زمین و آنچه میان آن دوست، و پروردگار عرش عظیم، سوگند می‌خورم که اگر به یکی از ایشان گفته شود:‌ «فلانی! به اندازه ذره‌ای، از محبت خدا، قرب او و از نعمت رضوان ذاتش چشم بپوش و در برابر آن، ملکوت آسمان‌ها و زمین، و ملکوت دنیا و آخرت، و آن بهشتی که گستره‌اش به وسعت آسمان‌ها و زمین است، به تو داده خواهد شد». اما آن همه را رد می‌کند و یک ذره از عشق خدا و قرب او را بر همه این‌ها ترجیح می‌دهد تا به نعمت رضوان ذات خداوند بر بندگانش نائل آید.
اینها کسانی هستند که خدا را، آن گونه که سزاوار مقام اوست، شناخته‌اند.
و به زودی در یوم الدین، از حالشان با خبر خواهید شد، روزی که مردم در حضور پروردگار عالمیان برمی‌خیزند و افراد کمی به این حقیقت واقف‌اند [من تعداد کمی از آنها را می‌شناسم] و برخی از آنان از پیش، این بشارت پروردگارشان را دریافت کرده‌اند، و ما از راستگویان هستیم.
وسلامٌ على المُرسَلين، والحمدُ لله ربِّ العالمين..
أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ.
======== اقتباس =========

اقتباس المشاركة 5167 من موضوع وأكرمُ النَّاس المُسلِمون، وأكرمُ المُسلِمين المُؤمنون، وأكرمُ المُؤمنين المُتَّقون ..

الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ
10 - ربيع الآخر - 1431 هـ
26 - 03 - 2010 مـ
02:23 صباحًا
(بحسب التَّقويم الرَّسمي لأم القُرى)

[لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان]
https://nasser-alyamani.org/showthread.php?p=1319
ــــــــــــــــــ

وأكرمُ النَّاس المُسلِمون، وأكرمُ المُسلِمين المُؤمنون، وأكرمُ المُؤمنين المُتَّقون ..

اقتباس المشاركة :
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله رب العالمين أحمده سبحانه حمداً يليق بجلاله وعظيم سلطانه ..
والصلاة والسلام على من أُنزل عليه القرآن فقام به حق قيام محمد صلى الله عليه وآله وسلم ..
الصلاة والسلام على خليفة الله ناصر جده محمد الامام ناصر محمد اليماني الذي شرفنا الله ببعثه في زماننا هذا ببيان القرآن ولا زال يسطر بقلمه أروع بيان جزاه الله عنا خير الجزاء..
السلام على احباب الله الانصار وجميع الصالحين الى يوم الدين ..
لقد أصبح العالم يسمع ويرى كل ما يحدث على الارض بسبب تطور وسائل العلم خاصة وسائل الاتصال, فأصبح تداول الكثير من المعلومات والاكتشافات ميسرا سهلا لكل من يبحث عنه.. وما زال العالم يعاني أزمة تلو الاخرى وما ذلك كله الا بسبب البعد عن الله.. ومنهج الله..
أما آن للانسان أن يعيد الفكر والنظر في كل ما هو موجود... فقد جرب كل شيء ولم ينجح في ايجاد الحلول لكل هذه الازمات, وقد بدا واضحا أن كل العلوم تصب في وعاء مشترك هو المعرفه الحق بالله وكثيرا من الناس بعد أن أيقن بإتقان الله للمخلوقات أنكر الخالق وجحده..
فالمجتمع أشبه ما يكون في وضعه كشجرة مريضه وضعت في تربه سامه وبيئة مظلمه وهي بأشد الحاجه الى من ينقلها ويضعها في مكان صالح قريب من النور .
وإن ما يحدث من زلازل لهو رسائل لتنبيه الناس بقدرة الله على استئصال كل من يخالف شرع الله كما فعل بالامم السابقه عندما خالفت أمر ربها ورسله .
ومن رحمة الله وفضله على العباد أن بعث فيهم خليفتهم المهدي الذي كانوا ينتظرونه من آل محمد صلى الله عليه وسلم.. خير خلف لخير سلف فهو ببعثه يعمل على إعادة التوازن الى جميع نواحي الحياه بالعودة الصحيحه الى المنهج الرباني والتشريع الالهي الذي شرعه لنا خالقاً عليماً خبيراً حكيما هو أعلم بمن خلق وأعلم بما يعود على عباده بالنفع فقد حض دينه الاسلام على التماسك والارتباط بين المسلمين ليكونوا كالجسد الواحد يؤازر بعضه بعضا وعلى غرس فضائل الاخلاق وإصلاح النفس وكل القيم الساميه "خذ العفو وأمر بالعرف وأعرض عن الجاهلين " وغير ذلك..
فالخليفه المهدي هداه الله لهدايتكم فأيَّده بعلم الكتاب وبسنة رسوله الحق وهو بعلمه بهما جعل الله له سلطاناً بيِّناً يتحدى به كل من يحاوره من علماء الأمه في موقعه "طاولة الحوار العالميه للمهدي المنتظر"(منتديات البشرى الإسلاميه).
فخليفة الرحمن فذٌ في علمه فقيه بكتاب ربه خصه الله بخير الخصال.. أشرق نور الحب الالهي في قلبه فيزيدنا نورا بالبيان الحق للذكر..
يكفينا فخراً وشرفاً أن الله بعثه في عصرنا لنصرته ونصرة رسوله محمد صلى الله عليه وسلم من عبث العابثين وتضليل الشياطين بافترائهم ما لا يليق بجلال الله ولا بحبيبه رسول الله, فلا بد للخليفه أن يكون ناصرا..
والله بعث خليفته الناصر لمحمد صلى الله عليه وسلم الإمام ناصر محمد اليماني الذي لا يريدكم أن تكونوا تابعين مقلدين من كانوا على ضلال مبين.. فتقلدون التقليد الاعمى ولا تعلمون أين نهاية المسير ؛ بل يريدكم أن تكونوا متدبرين تعقلون آيات الله لتسيروا على الصراط المستقيم.
فتكونوا قاده.. ساده.. تقودون العالم فتخرجوهم من الظلمات الى النور.
يا عباد الله أعينوا ناصر رسولكم, وانصروا ربكم على عدوكم الشيطان المريد الذي يتلاعب بعقول أكثركم ويكيد لهم ويفتنهم ليعبدوه من دون الله, وإنما هو الكذاب الدجال الذي يعيث في الارض فسادا منذ أعلن التمرد على خالقه بعدم الخضوع له .
ولو علمتم عظيم صبر الله على تمرد عباده وعصيانهم وحبه لتوبتهم لأسرعتم مع ناصر لنصرة ربكم.
فاعلموا أن المعركة الفاصله بين الخير والشر هي القادمه بقيادة الإمام ناصر محمد اليماني وأعوانه ووزرائه رسول الله عيسى عليه السلام ورسل الله الثلاثه أصحاب الكهف وأنصاره والمسلمين ضد إبليس وذريته يأجوج ومأجوج وأعوانهم .
وقد علمنا من معلمنا الإمام أن الله يتحسر على عباده الذين يعذبهم بسبب عصيانهم وذلك من قوله: "يا حسرة على العباد ما يأتيهم من رسول الا كانوا به يستهزئون" عباد الله لا تتبعوا الشياطين فيعذبكم فتزيدوا من حسرة ربكم.. وإنما خلقكم الله لتكونوا عباده وأحبابه إخواناً متحابين في الله والشيطان يدعوكم الى العداوة والبغضاء والى اتخاذ الشركاء والشفعاء ليدعوكم الى الشرك والمبالغه في رسل الله فتعبدونهم من دون الله وقد جعلكم تعتقدون أن محمداً صلى الله عليه وسلم شفيعكم عند الله ولو كان بينكم لأنكر ما يفترون به على رسول الله, إذ كيف تجعلون عبدا أرحم من أرحم الراحمين, كيف تجعلوا رحمة الخالق كرحمة المخلوق؟!
والله لو علمتم عظيم رحمة الله أرحم الراحمين لتعلقت قلوبكم بالله.. ولوجدتم أن الله ملأها حبا ًبه, وما رحمة المخلوقات لبعضهم في الدنيا الا جزء يسير من رحمة الله الواسعه التي كتبها على نفسه.
والأمثله التي نستدل بها على رحمة الله بين عباده كثيره أذكر مثلا منها أنني كنت أراقب جدتي وهي تزحف بمشقه مستعينه بكرسي قصير في أواخر عمرها رحمها الله.. فنظرت لأعرف ماذا تصنع فإذا بها تسحب غطاء لتغطي والدي النائم عندها ولدها الأكبر (رحمهما الله).
سبحان الله ! فما بالكم برحمة أرحم الراحمين , فهل يعقل أن يكون عبداً أرحم من الله الذي يشفع للعاصين بين يديه ؟
أحبابي في الله أحبوا الله.. عودوا اليه وتوبوا ليتوب عليكم فهو تواب رحيم.. ستجدون حلاوة محبة الله لكم تدعوكم لمحبة بعضكم البعض؛ بل ستؤثرون بعضكم على بعض حباً في الله.. فكم تنازل الكثير منا عما يحب من أشياء إلى إخوانه وكانت سعادته بفرحتهم بها أكثر من محبته لها .
أحبابي أعجِزت عقولكم أن تعي ما يقوله الإمام ناصر محمد في بيانه الحق للقرآن.. إنه والله يدعوكم على بصيرهٍ من الله إلى الله النعيم الأعظم وإلى ما هو أعظم من جنات النعيم والحور العين "نعيم رضوان الله".
يدعوكم لتكونوا عباداً لله متنافسين متسابقين للفوز بحبه وقربه ليتحقق له ولنا غايه عظمى هي (رضى الله في نفسه) غير متحسر على عباده فيدخلهم جنته إلا شياطين الجن والإنس وتتحقق الغايه من خلقه للعباد " وما خلقت الجن والانس إلا ليعبدون ".
أحبابي إنكم اذا ما تدبرتم في بيانات الإمام ناصر محمد اليماني سوف تجدون أنها حقا بيان لكلام الله الذي هو فوق كل كلام وسوف تشعرون بهمه عاليه تدفعكم لنصر إمامكم ناصر محمد اليماني لتحققوا العدل والسلام في الأرض بعد أن ملئت بالظلم والجور.
ولكم مثلا وقدوه في صحابة رسول الله عليه وآله الطاهرين الصلاة والسلام ؛ كيف التفوا حوله ونصروه نصرة ًلله .
وفقكم الله وسدد خطاكم لما فيه الخير لكم ولأمتكم...
انتهى الاقتباس

بِسم الله الرَّحمن الرَّحيم، وسلامٌ على المُرسَلين، والحمدُ لله ربِّ العالمين..

ويا أُم البُشرى، سلامُ الله عليكم وعلى كافة الأنصار السَّابقين الأخيار في عصر الحوار من قبل الظهور الذين صدَّقوا البيان الحقّ للذكر فَشَدّوا أزري وأولئك أشركهم الله في أمري؛ ولكن مقام المُوقنين منهم بين يدي ربّهم عظيم.

ويا معشَر الأنصار، والله لولا أنَّني أخشى عليكم الفتنة بأن تكبر عليكم البشرى لأخبرتكم عن مقام أنصار المهديّ المنتظَر بين الأُمَم يوم يقوم النَّاس لِرَبِّ العالَمين، وذلك لأنّ أسمَى العبادات وأرفعها درجاتٍ هي عبادتهم لربّهم، وأكرم النَّاس المُسلِمون، وأكرم المُسلِمين المُؤمنون، وأكرَم المُؤمنين المُتَّقون، وأكرم المُتَّقين الصالِحون، وأكرَم الصالحين المُقَرَّبون، وأكرم المُقَرَّبين الرَّبَّانيّون، وأكرم الربَّانيين قومٌ يُحِبّهم الله ويحبّونه أحباب رَبّ العالَمين؛ حَرَّموا على أنفسهم جنّة ربّهم ومن ثم تمَّ حشرهم إلى الرَّحمن وفدًا مُكرمين، وقال لهم: "لقد وعد ربّكم في محكم كتابه عباده الصالحين أن يُرضيهم، فلِمَ أبيتُم نعيم جنّة ربّكم؟" وقال إمامهم: بل نُريد النّعيمُ الأعظم منها ووعدك الحقّ وأنت أرحم الراحمين. ثم يقول لهم ربّهم: "صدقتم ولذلك خلقتُكُم".

أولئك يغبطهم الأنبياء والشهداء ولكنّ أكثركم لا يعلمون بسبب المُبالغة في الأنبياء وترك الوسيلة لهم من دون الصالحين، ولذلك لا يؤمن أكثرهم بالله إلَّا وهُم مشركون برغم أنَّ محمدًا رسول الله - صلّى الله عليه وآله وسلّم - قد أفتاهم بالحقّ لو كانوا يَعقِلون، وقال عليه الصَّلاة والسَّلام: [إن لله عبادًا ليسوا بأنبياء ولا شهداء يغبطهم النَّبيون والشهداء يوم القيامة بقربهم ومجلسهم من ربهم] صدق عليه الصَّلاة والسَّلام، وإنّي على إثبات درجاتهم عند ربّهم من مُحكَم القرآن لقدير وعلى الإلجام بالحقّ لجدير.

ويا معشر المُوقنين مِن الأنصار، أحِبُّوا الله أعظم من كُلِّ شَيء، وتنافسوا في حبّه وقربه ونعيم رضوان نفسه، وإيَّاكم أن تجعلوا الأنبياء والمهديّ المنتظر حَدٌ بينكم وبين رَبِّكم فيحبِط الله عملكم.

وطَهَّر الله قلوبَكم مِن الشِّرك تطهيرًا يا مَن اجتمعت قلوبكم في حُبِّ الله وأنتم لم تعرفوا بعضكم كونكم مِن مناطق شتى في العالَمين، وقريبًا يجمعكم الله بالإمام المهديّ فيأتي بِكُم مِن مناطق شتّى في العالَمين يا مَن استجبتم للدعوة إلى تحقيق النَّعيم الأعظم؛ نعيم رضوان الله على عباده وهو الأكبر من جنّته ولذلك خلقكم، فاثبتوا. فوالله الذي لا إله غيره لا يستطيع فتنةَ مَن عَلِم بحقيقة اسم الله الأعظم كافةُ أهل السماء وأهل الأرض وذلك لأنّه عَلِمَ عِلْمَ اليقين أنّ حقيقة اسم الله الأعظم هي صفة رضوان نفس ربّهم على عباده، وعلموا أنّه حقًّا هو النّعيم الأعظم من جنّته لا شكّ ولا ريب، وذلك لانّهم أدركوا ذلك وهم لا يزالون في الدنيا، أولئك قدَروا ربّهم حقّ قدْره.

وأُقسِم بالله العظيم رَبّ السماوات والأرض وما بينهما وربّ العرش العظيم لو يُقال لأحدهم: "يا فلان تنازل لي عن مِثقال ذَرَّةٍ من حبِّ الله وقربه ونعيم رضوان نفسه ولك مقابل ذلك ملكوت السَّماوات والأرض وملكوت الدّنيا والآخرة وملكوت الجنّة التي عرضها السماوات والأرض." لرفضها جميعًا وفَضَّل الذَّرَّة في حبّ الله وقربه لتحقيق نعيم رضوان نفسه على عباده. أولئك قدَروا الله حقّ قدْرهِ.

ولسوف تعلمون نبأهم يَوم الدِّين؛ يوم يقوم النّاس لِرَبِ العالَمين ولا أعلمهم إلَّا قليل، ومنهم من سبقت لهم البُشرى من ربّهم وإنّا لصادقون.

وسلامٌ على المُرسَلين، والحمدُ لله ربِّ العالمين..
أخوكم الإمام المهديّ ناصر محمد اليمانيّ.